unnamed
MENU
unnamed
7:04 | March 31, 2017

GIRLS WEEKEND

Uncategorized

Soon reunited with these two <3 Janni & Xenia

Good morning babes! It’s friiiyaaaay! Janni booked a ticket yesterday to Barcelona so she is on her way to Barcelona right now! Every time we have meet it has been super spontaneous haha. Still can’t get over how we booked Paris in the middle of the night and went the morning after. Xenia, the girl I was in Milan with is also coming here tomorrow wihoo! We are going to have a girls weekend together. It’s just sucks that it has been sunny since I came home and now it says rain 2 days?! At least on Sunday-Monday it says 20 degrees and sun so I guess we will go for some shopping tomorrow. It will be so fun to have them here. I have  to tell you that it’s quite hard to sync your schedule with two other bloggers that’s why it’s always so spontaneous when we meet. One of us has always something to do. Anyway I have to go and buy food now. Love, N

_________________________________________

Godmorgon babes! Det är äntligen freeedag! Janni bokade en resa till Barcelona igår så hon är påväg hit haha. Varje gång vi ses så är det super spontant. Kommer aldrig glömma hur vi bokade Paris mitt i natten och åkte morgonen efter. Xenia, tjejen som jag var med i Milano är också påväg hit wihoo! Vi ska ha en riktig tjejhelg tillsammans. Vädret suger dock, vad hände? Det har varit så fint hela veckan och nu när de kommer står det regn i två dagar?! De får åtminstone sol på söndag-måndag, det står 20 grader och sol då. Äh vi får shoppa eller något imorgon, det ska bli så kul att ha de här. Jag måste säga att det är sjukt svårt att synka våra scheman då någon av oss alltid har något att göra. Kanske därför varje gång bli väldigt spontant, om vi inte får ett jobb tillsammans så klart. Nej nu ska jag gå och handla! Love, N  

4 Responses to “GIRLS WEEKEND”

 1. Anonim on

  Hola guapa!
  me encantan tus fotos y vídeos, en el canal de youtube echo un poco de menos tus compras, tus productos de maquillaje preferidos, tus rutinas en torno a cremas, pelo etc…
  Últimamente solo vemos videos de los sitios donde vas, o de las colaboraciones que haces…
  Esto es solo una opinión!! Me encanta igualmente todo!

  Un beso preciosa!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)