unnamed
MENU
unnamed
7:20 | March 24, 2017

APARTMENT ISSUES

Outfits By: EMITAZ

Jacket: Revolve // Jeans: Zara (similar HERE // Bag: Gucci // Top: Old, Zara similar HERE // Sunglasses: Tommy Hilfiger // Necklace: similar HERE  (Contains ad links)

 

It feels like we never have a full day to just focus on the apartment. We’ve been here 3 months now and it feels like we are standing still a bit with the interior part. I just want to be done haha..I love travelling and this but I could need 3-4 days of just fixing the apartment. Anyway yesterday we bought a coffee table, tv bench and a lamp for the bedroom. Next up will be my shelves in the walk in closet, I have to start working with that asap since I have a lot of shoes on the floor for the moment. By the way I decided to include the last photo in this outfit post, a photo of you guys! I get so happy when you come and say hi..in this case hola ;P <3 No but really, you make my day when you come and say hi. Anyway I’m going to clean now and after that I’m going to record a video! Next up is a haul and the week after that I’m going to answer you questions! I was going to record it last week but honestly one thing happend and I was not able to do it. Between  that we will have a Milano vlog as well. I just hope that I will be able to film a lot in Milano since I’m actually going to record a video for Guess, but I guess in between scenes and this. Love, N

_________________________________________

Det känns verkligen som att vi aldrig har tid för att bara fokusera på lägenheten. Vi har bott här i 3 månader nu och det känns som att vi står och stampar på samma ställe när det kommer till inredningen. Jag vill ju bara bli klar! Älskar att resa och att få möjligheten att jobba när jag reser men jag hade verkligen behövt 3-4 dagar hemma för att fixa lägenheten. Igår köpte vi ett nytt bord till vardagsrummet, en tvbänk samt en lampa. Nästa projekt bli min walk in closet, där inne ska det upp massa hyllor. Vill bli klar där inne då jag har massa skor på golvet. Förresten jag bestämde mig att för att inkludera några av er i dagens outfit post, så här kan det se ut ibland när jag och Oscar fotar inne i centrum <3 Bli så glad när ni kommer fram och säger hej! Nej nu ska jag städa lite och efter det ska jag spela in en lite haul. Ville spela in min Q&A förra veckan men så hände en tråkig sak så får göra det nästa vecka istället. Innan det så får ni en vlogg från Milano också. Jag hoppas verkligen att jag kan filma i Milano, kan bli lite tufft då jag ska vara med i en video för Guess också. Men förhoppningsvis så kan Oscar vara med och filma! Love, N 

11 Responses to “APARTMENT ISSUES”

Leave a Reply

  • (will not be published)