unnamed
MENU
unnamed
9:11 | March 6, 2017

BREAKFAST TIME

Uncategorized

The other day we went and had breakfast at Le pain quotidien. It was really delicious. We had two soja yoghurts with granola and juice. A bit pricy (I guess normal for Paris) but totally worth it. Today we are running around on meetings and fittings so I guess Oscar and Jon will be up for something else. Last night we ate Lebanese food at home and it was so good. Benji is also here with us and he is super chill, reminds me a bit of Oscar! Anyway I’m going to dress now and then I’m starting another stressful day. Love, N

_________________________________________

Häromdagen åt vi frukost på Le Pain Quotidien. Det var så himla gott, vi beställde två soja yoghurts med granola och juice. Det var en ganska dyr frukost (men jag antar att det är vanligt i Paris) men men så himla värt det. Idag ska jag och Janni springa runt på fler möten och fittings så jag antar att killarna ska göra något annat. Igårkväll åt vi libanesiskt hemma och det var så himla gott. Benji är också här med oss, han filmar för Jon. Han är så chill och påminner väldigt mycket om Oscar. Nu måste jag göra mig iordning. Love, N 

6 Responses to “BREAKFAST TIME”

Leave a Reply

  • (will not be published)