unnamed
MENU
unnamed
8:57 | March 5, 2017

EDGY

Uncategorized

Skirt: Pull & Bear // Hoodie: Urban Outfitters // Bag: Gucci // Fishnet: Calzedonia // Sunglasses: Forever21

 

A look from the other day. I was not sure about the fishnet trend some months ago, but now I’m totally hooked! Today we have been in the Selma Cilek show, it was so nice! I loved so many of the items and it was also nice meeting some of you guys there <3 Right after the show we went to the Cesare Paciotti event with our new friend Adrien. We had booked another show this evening but we had 0 energy after the event. You know when you’re so tired that you laugh at everything? That was us yesterday. The only thing in our minds was food, food and food.  So we went straight to Mcdonalds and ordered a lot of french fries, Jon came last night as well so today we are going to be with our boyfriends as well (Oscar comes later). So happy, Jannis boyfriend is very down to earth and you guys knows Oscar, so I think it will be great. Love, N

_________________________________________

Hade på mig det här häromdagen. Var inte riktigt hundra på fisknät trenden för några månader sedan, men nu älskar jag det! Idag var vi på Selma Cileks show, den var grym! Jag gillade verkligen så många av plaggen och det var så kul att träffa några av er där <3 Direkt efter modevisningen gick vi till Cesare Paciottis event med vår nya vän Adrien. Vi hade en annan visning bokad direkt efter det men vi hade verkligen 0 energi efter eventet. Ni vet när man är så trött att man skrattar åt precis allt? Det var vi igår. De enda vi tänkte på igår var mat, mat och mat. Så vi gick direkt till Mc Conalds och beställde massa pommes, Jon kom igårkväll också så vi ska hänga med våra pojkvänner de sista dagarna här (Oscar kommer imorgon). Så kul, Jannis pojkvän är väldigt jordnära och ni vet ju hur Oscar är så jag tror att det kommer bli grymt. Love, N 

7 Responses to “EDGY”

Leave a Reply

  • (will not be published)