unnamed
MENU
unnamed
8:22 | March 4, 2017

BTS

Uncategorized

Some behind the scenes of yesterdays shooting. Today we are going to the Selma Cilek show. We have just got the clothes from the fitting and now we are just going to get ready for the show. It’s raining a lot today but we will try to make the best of the situation. Anyway super excited for today! We are going to a fitting straight after the show, I have to tell you a funny story behind this. We were taking photos on the street and then a man came and asked us if we were bloggers and then we looked us up on Instagram and we got a super nice invitation to a fitting and today we are going there. The camera is with us today as well! And we are vlogging like kings..no but I think the Paris vlog will turn out really good! We went to sleep at 02.00 today after some late night talk about robbers while editing photos haha. So none of us woke up before the alarm like we’ve done the other days. Anyway PFW day 3 let’s start! Love, N

_______________________________________

Lite behind the scene bilder från gårdagens plåtning. Idag ska vi iväg på Selma Cileks visning, vi har precis fått kläderna och nu ska vi göra oss iordning inför showen. Det regnar en del idag men vi får försöka göra det bästa av situationen. Ser verkligen fram emot idag! Vi har en fitting precis efter showen och det finns en liten rolig historia bakom den. Vi tog bilder på mitt på gatan så kom en man fram och frågade om vi var bloggare. Sedan kollade han upp oss på Instagram och bjöd oss till ett event och en fitting så idag ska vi dit. Kameran följer med idag också! Vi vloggar för fullt här borta så jag tror att Paris vloggen kommer bli grym! I natt gick vi och la oss 02.00 igår efter att ha legat och pratat om rånare, vilka konversationer som kan komma upp 02.00 på natten haha. Ingen av oss vaknade innan alarmet så jag antar att vi är ganska trötta idag. Vi har vaknat innan alarmet varje dag annars. Hur som haver nu är det dags för PFW dag 3! Love, N 

4 Responses to “BTS”

Leave a Reply

  • (will not be published)