unnamed
MENU
unnamed
22:14 | March 3, 2017

MISSING THIS!

Uncategorized

HOTEL BANKE

Some photos from the hotel we stayed at. How cute isn’t the sofa? Velvet and blue is such a nice combination. Today has been a crazy day but a really amazing day. We did such an amazing photoshoot, I will show you more in the next post. Anyway me and Janni got bored of eachother and told our boyfriends to join us in Paris, so now Oscar and Jon are on their way haha. No I’m joking, I’ve been perfect with Janni but none of them had anything to do so we thought all of us should make a little reunion again. I’m super tired to be honest, fashion week is fun but it takes a lot of energy. I don’t get how people can do it an entire month? We are staying at a new hotel today, something I can’t recommend at all! Missing Banke Hotel so much. Anyway it’s time to sleep, tomorrow we have 2 fittings and 2 fashion shows. Let’s do this! Love, N

_________________________________________

Lite bilder från hotell vi bodde på. Hur fin är inte soffan? Så fin färg och älskar att den är i sammet. Idag har det varit en galen dag, men så rolig! Gjorde något som jag aldrig trodde att jag skulle få göra i mitt liv! Vi har plåtats för ett Haute couture märke Lana Mueller, visar er bilder i nästa inlägg. Janni och jag är förresten trötta på varandra så våra pojkvänner flyger ner imorgon. Nej jag skojar bara, men de hade inte så mycket att göra så vi tänkte köra en liten reunion här i Paris. Så kul! Jag är så sjukt trött just nu, fashion week är kul men det tar så mycket energi. Jag förstår inte hur folk orkar göra detta en hel månad? Vi bor på ett nytt hotell som jag verkligen inte kan rekommendera, som jag saknar Banke Hotel! Nej nu ska vi krypa ner i sänger och sova, vi har två fittings och 2 modevisningar att gå till. Love, N 

2 Responses to “MISSING THIS!”

Leave a Reply

  • (will not be published)