unnamed
MENU
unnamed
7:58 | March 3, 2017

LOOKIE LOOK

Uncategorized

Jacket: Zara // Boots: Dr Marten // T-shirt: Nakd.com // Bag: Gucci // Jeans: Zara

I wore a really comfortable look yesterday and I guess very me? Yesterday was such a nice day, we meet a lot of people, strolled around in the city and took a lot of photos. Today on the other hand is a very stressful day but I promise you that I’m vlogging almost everything we are doing here. I’m really happy I came here with Janni, we help out eachother with the pictures/videos a lot. We know the struggle haha. I really have to get ready now and leave the hotel, it’s time for us to change hotel and I’m sad about it. It’s been such a nice time here and I don’t want to leave, it feels like we are friends with the staff haha! Some of them has even helped me and Janni with the photos (when we wanted photos together). I will post more photos of the hotel later today or tomorrow. Love, N

_________________________________________

Jag hade på mig en bekväm look igår och jag antar att den är väldigt “jag” haha? Det var en riktigt mysig dag igår, vi träffade massa olika människor, strosade runt på stan och fotade en hel del. Idag står det dock en hel del på schemat men jag lovar att vlogga om nästan allt vi gör här. Är så glad över att jag åkte hit med Janni, vi hjälper varandra väldigt mycket med både videos och bilder. Hon är gryyyymmm! Nu måste jag verkligen fixa mig, vi ska lämna vårt hotell om 20 minuter. Jag vill verkligen inte lämna det här hotellet, vi har  haft det så bra här. Personerna som jobbar här är så himla snälla också, de har till och med hjälpt mig och Janni att fota (när vi ville fota tillsammans) haha. Lägger upp fler bilder från hotellet senare. Love, N 

7 Responses to “LOOKIE LOOK”

Leave a Reply

  • (will not be published)