unnamed
MENU
unnamed
19:09 | March 2, 2017

PARIS

Uncategorized

So happy to be here with this babe <3And this babe..hehe kidding but The Weeknd was epic!!It was really nice that you could buy the clothes straight after the catwalkTeam Sweden on the show. Here with Jaaahhnid & KenzaH&M STUDIO 

Hi guys! We came home from Madrid quite late yesterday and I had to pack some looks for Paris. We had no time to cook and Oscar bought Mc Donalds 23.00 in the night and the tickets to Paris was booked shortly after that haha. We were not sure if we wanted to be in Paris the 1 or the 2 March. I’m here with Janni, check in her blog here. But after talking a bit we decided to just go there asap. So I’m in Paris now! The first thing we did was to go to the H&M event and oh my it was amazing! The Hadids walked the catwalk and The weekend had a small concert just after the show ended. I’m so happy we decided to come here spontaneous. Anyway I’m going to shower now and then it’s time for breakfast. Love, N 

___________________________________

Hej finisar! Vi kom hem från Madrid väldigt sent igårkväll och jag packade så fort jag kom hem. Det fanns ingen tid att laga mat så Oscar åkte och köpte Mc Donalds 23.00 på kvällen haha. Biljetterna bokades strax efter det..Lite kaos, men det gick bra tillslut! Vi var nämligen inte säkra på om vi ville åka den 1:a eller 2:a mars men efter många om och men så bestämde vi oss för att bara åka så fort som möjligt haha. Jag är här med goa Janni, kolla in hennes blogg här. Vårt första event var H&M och det var verkligen maaaagiskt. Jag tror inte att många events kommer att toppa igårkväll haha. The Hadids gick på catwalken och The Weekend uppträdde! Är så otroligt glad över att vi bestämde oss för att komma hit igårkväll. Nu ska jag duscha och efter det ska vi äta frukost. Love, N

12 Responses to “PARIS”

  1. Sandra on

    Underbara bilder och båda era bloggar är helt fantastiska och alltid fyllda med inspiration<3 Var ifrån kommer skorna du har på dig på H&M visningen? Så snygga!!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)