unnamed
MENU
unnamed
19:02 | February 26, 2017

FAMILY DAY <3

Outfits By: EMITAZ

Shirt: H&M // Pants: Pull & Bear // Bag: Gucci // Shoes: Bash

I hope that you’ve had a great weekend babes! Sorry for not blogging for 2 days. Today I’ve been busy hanging out with my family here in Barcelona. I’m going to be away for some couple of days and I really wanted to meet them before I go. It’s honestly been one of the best days of the year, it’s hard to explain here why but it has. I’m so happy having these people around me. Anyway now I’m going to pack for tomorrow, we are leaving 07.00 in the morning to Madrid and I have not even started to pack hehe..Typical me. I also have to pack for Paris that is the day after so I guess this will be a very long night. Love, N

7 Responses to “FAMILY DAY <3”

 1. Anna Lenika on

  Hej!

  Jag har följt dig och ditt liv i Barcelona tillsammans med Oscar ett bra tag nu-älskar era videos och er humor! Då jag själv studerat spanska i många år och alltid drömt om att bo i Spanien, ska jag inom två veckor flytta till Barcelona och jag undrar hur du fick dit jobb spm engelska lärare, när du kom dit? Sedan tidigare studerar jag kurser på distans och ska fortsätta med det, men jag är väldigt rastlös av mig och tycker om att resa, därför hade jag mer än gärna extrajobbat som “lärare” eller assistent. Om du har boendetips eller tips på hur man lättast skaffar sig ett bra extraknäck, vore jag mer än tacksam om du vill dela med dig 🙂

  Ha en mysig vistelse i Madrid och Paris!
  P.S Madrid är en underbar stad och där är så mycket sevärdheter som du inte får missa 😉

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)