unnamed
MENU
unnamed
12:46 | February 23, 2017

FISHNET

Outfits By: EMITAZ

Skirt: Urban Outiftters (similar HERE) // Jacket: Zara // Tights: Calzedonia (similar HERE) // Sunglasses: Tiwi World // Top: Urban Outfitters // Shoes: Zara (similar HERE) (Contains Ad links)

Hello babes! We woke up to a grey Barcelona today so we skipped shooting photos / videos and instead we are cleaning the apartment and organising the upcoming weeks. We have a lot of things to do in March but I’m liking it. In April on the other hand I really want to go to a tropical place and relax a bit, Sri-Lanka / Maldives & Bali are on the wish list. I’m probably going to record my Q&A video tomorrow so don’t forget to ask me in questions in the previous post if you have any! I think I will include Oscar in the half part of the video since I got a lot of camera questions and he is the pro of us when it comes to cameras. What do you think about that? I know many of you have wanted a Q&A with Oscar as well so maybe we can answer some relationship questions as well together? Anyway I’m going to continue with the cleaning. Talk to you later! Love, N

___________________________________

Hej finisar! Vi vaknade upp till ett väldigt tråkigt väder så vi struntar i att fota  / filma idag och städar lägenheten istället. Vi håller också på att organisera de kommande veckorna, mars kommer att vara en väldigt hektisk månad men jag gillar det! I April vill jag dock ligga på en tropisk strand antingen i Sri-Lanka, Maldiverna eller Bali. Imorgon har jag tänkt att spela in min Q&A  imorgon så glöm inte att ställa fler frågor om ni har några. Oscar kommer kanske att vara med i den andra halvan av videon då jag fått många kamera frågor, han är mycket bättre när det kommer till teknik hehe. Vi kanske ska inkludera lite frågor angående vårt förhållande också? Jag vet att många av er vill se en Q&A med mig och Oscar så vi kanske också svarar på lite mer personliga frågor tillsammans. Nej nu ska jag fortsätta att städa, vi hörs! Love, N 

8 Responses to “FISHNET”

Leave a Reply

  • (will not be published)