unnamed
MENU
unnamed
10:05 | January 31, 2017

COLLAGE

Uncategorized

Hello babes! I thought I would start this day with some inspiration here on the blog, I added myself into the collage as well hehe. I like the picture and the look I’m wearing but I don’t have any “proper” outfit pictures of it. I’ve been feeling so tired latley, I don’t know what’s wrong? Maybe I’m eating to little iron? I wake up tired even though I’ve been sleeping 7-8 hours, this never happens to me. I’m normally very alert in the morning and can easily go to the gym, sit with my mail etc. I really wonder whats wrong. Anyway yesterday I visited my new gym, so fresh! So much better than the one I am in right now. I’m really excited to share some training on the blog as well since I know so many of you wants to read about that. I have to pack my bag now. Talk to you later! Love, N

______________________________________

Hej godingar! Tänkte börja dagen med lite inspiration här på bloggen, jag la till mig själv i collaget också hehe. Gillar bilden och har inga “riktiga” outfit bilder av den looken tyvärr. Jag har känt mig så trött på sista tiden, vet inte riktigt vad det beror på? Kanske för lite järn? Vaknar liksom upp trött på morgonen trots att jag sovit 7-8 timmar. Brukar inte hända ofta, jag vaknar gärna runt 07.00 och går till gymmet, sitter med mailen osv. Undrar verkligen vad det kan vara. Igår var jag på mitt nya gym, så himla fräscht! De har mycket bättre maskiner och utrustning än det jag är på nu så är riktigt peppad. Ska bli kul att få dela av mig av lite träning här på bloggen framöver, vet att det är många som vill läsa om det också. Nej nu ska jag packa väskan, vi hörs! Love, N

3 Responses to “COLLAGE”

Leave a Reply

  • (will not be published)