unnamed
MENU
unnamed
9:33 | January 27, 2017

PLANS

Outfits By: EMITAZ

Jeans: Zara (similar HERE) // Shoes: Jeffrey Campbell // Jacket: Ivy Revel, Zalando HERE // Blouse: Mango // Bag: Old, Zara

 

As you might know Barcelona fashion week 080 is next week. I’m going to some of the shows but also to the big opening of the H&M store next week. I saw the store yesterday and now I understand why they are making such a big event – it’s HUDGE!! I have never seen a H&M store like that before haha. I went to both Custo Barcelona and H&M’s showroom to pick up some items that I’m going to wear next week. Loved, loved LOVED the new collection of H&M and I also picked up a magic jacket from Custo Barcelona. Between the showrooms we also went shopping since we are going to Cannes next week, the main focus was Oscar though. I love to buy clothes for him and style him! He is not a big fan of shopping but yesterday we actually had a really cozy day with shopping, show rooms and lunch at Tenorio. Today it’s Friday and we are just going to take it easy, or not. It’s never calm in casa de Lindmark & Miño. Love, N

_______________________________

Som ni kanske vet så är det dax för 080 Barcelona fashion week nästa vecka. Jag ska på en del visningar men även på invigningen av nya H&M butiken här i Barcelona. Jag såg butiken igår på en av Barcelona finaste gator och förstår nu varför de gör det så stort, butiken är enorm!! Lovar att göra en vlogg den dagen så att ni får se. Var även på H&M’s och Custo Barcelonas showroom igår för att hämta lite kläder införa nästa vecka. H&M släpper en riktigt nice kollektion nästa månad, fick även med mig en magisk jacka från Custo som jag tänkt att ha på mig nästa vecka. Jag och Oscar shoppade även en del, han var dock i fokus. Vi åker till Cannes nästa helg och hans garderob behövde en liten uppdatering. Han tycker dock inte om att shoppa men igår hade vi en riktigt mysig dag tillsammans men shopping och lunch på Tenorio. Äääntligen fredag önskar jag att jag kunde säga, men vi vi kommer att vara igång hela helgen haha, aldrig lungt hos casa de Lindmark & Miño. Love, N 

6 Responses to “PLANS”

Leave a Reply

  • (will not be published)