unnamed
MENU
unnamed
14:08 | January 23, 2017

ECLECTIC / NORDIC

Interior

Pictures from Pinterest

 

Someone asked me if I could continue with the interior inspiration here on the blog. Ofcorse I will do that! I will not stop just because we are almost done with our apartment. I have written about interior for maaaany years and I really love it so I will continue. It’s something I really love and the amount of hours I spend on Pinterest every week is a bit to much hehe. Anyway this week we are buying a carpet + a lamp for the living room. As you might have noticed in our home we have a bit mix of eclectic and nordic interior. When everything is done I will make a complete room tour, can’t wait for that! My closet is coming this week as well – finally. I still have things on the floor and it feels so messy so I can’t wait to organize one more closet. Anyway it’s time for a late lunch! Love, N

_______________________________

Det var någon som bad mig att fortsätta med inredning här på bloggen. Självklart ska jag göra det! Jag kommer inte att sluta med det trots att vi nästan är klara med vår lägenhet. Har skrivit om inredning i fleeeera år och älskar det så jag kommer att fortsätta. Vet inte hur många timmar jag spenderar på Pinterest varje vecka, men det är en del haha. Den här veckan är vi på jakt efter en matta till vardagsrummet samt en lampa. Som ni kanske märkt så har vi en liten mix av skandinavisk/eclectic inredning hemma hos oss. När allt är klart så lovar jag att ni ska på en house tour! Min garderob kommer också den här veckan, orkar inte ha mina saker på golvet längre. Nu är det dags för en sen lunch. Love, N 

6 Responses to “ECLECTIC / NORDIC”

 1. Maria Sendner on

  Nice, I am in love with your green sofa. And thank you so much for the Desenio discount. I am still waiting for my Order 🙂 Do you have a public Pinterest Site? xoxo Maria

  Reply
 2. Hanna on

  såg att du hade någon liten Canon kamera? Tar den bra bilder? Och vad hette den mer? 😀 Älskar din blogg och vlogg!

  Kram Hanna från Göteborg 💕

  Reply
 3. Melissa-Jade on

  Love, love, love your style. This is definitely interior inspiration. Please post a pic of your bathroom, I saw it briefly on the vlog, thought it was really beautiful.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)