unnamed
MENU
unnamed
12:50 | January 18, 2017

HOME

Inspiration,Interior,Shopping,Uncategorized

Pictures from our home

 

We have had two chaotic days in a row now haha! I don’t even want to tell you about yesterday..Buuut tomorrow our wood table is finally here. We have made a special order with colour and lengt, it’s a late Christmas gift from my mother. You will probably see pictures of it on Friday. It’s finally starting to feel like a real home. Stuff like lamps, carpets are still missing but we have the “big” furniture done which feels really good. Ok almost, one big closet is still missing but after that we are done. Today we are going to search for lamps, one for the living room and one for the bedroom. A vlog will also be up later, so click in here later. By the way do you want to see more photos from the apartment? Love, N

_______________________________

Ah vi har haft två kaotiska dagar i rad nu haha! Orkar inte ens berätta vad som hände igår..Meeen imorgon kommer äntligen vårt bord. Vi har special beställt det med mått och färg osv, en sen julklapp till mig och Oscar från mami. Ni får säkert se det på fredag i ett inlägg. Det börjar äntligen se ut som en lägenhet nu, det fattas  fortfarande en del saker som lampor, gardiner, hyllor men de “stora” möblerna är på plats i varje fall vilket känns väldigt skönt. Eller ah, en stor garderob fattas också men sen är det klart! Idag ska vi kika på olika lampor, en till vardagsrummet och en till sovrummet. En vlogg kommer upp lite senare, så kika in här då! Förresten vill ni se mer bilder från lägenheten? Love, N

11 Responses to “HOME”

 1. Madde on

  Hej!! Detta har inget med inlägget att göra men tänkte fråga dig om en tjänst, med tanke på att du bor i Barcelona. Jag ska dit på studentresa med ett gäng tjejer i slutet på maj. Jag undrar om inte du kunde dela med dig av saker man inte får missa när man är där. Vi ska vara där en vecka och undrar lite var de bästa klubbarna, barerna, kaféerna, restaurangerna, shoppingen, sevärdigheter, stränder osv finns 🙂 Typ som en Barcelona guide. Kram

  Reply
 2. Leticia (kanariaspm) on

  Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! More pictures please!
  The vlogs you both are doing about the apartment are really nice too.
  Hope the table will fit in the elevator this time 😉
  Puss och kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)