unnamed
MENU
unnamed
12:07 | January 14, 2017

HOLY GRANOLA

Uncategorized

Finally home made granola! I can’t stand the granola in the grocery stores. We are soon going to Oscars parents in Vilanova, it was a while ago since we were there so we are going there today. I’m packing some granola with me to them as well since i made around 20 liter..hehe. I really want to go to the stores there since it’s a lot of sale in the stores right now in whole Spain. I always find stuff in Vilanova hehe. By the way I miss our Nikon camera so much, I love to film with our Sony, but when it comes to photography Nikon is the best. It really hard for me to edit photos with the Sony, I can spend up to 2 hours just editing 5 photos. So yes I can’t wait to have the Nikon back. Anyway I have to get ready now. Love, N

_______________________________

Äntligen har vi hemmagjord granola här hemma! Vi ska strax åka till Oscars föräldrar i Vilanova, det var ett tag sedan vi var där. Vi har jobbade hela kvällen igår också så idag ska vi unna oss en liten trip och bara vara. Vill gärna kolla i butikerna i Vilanova också då det är rea just nu i hela Spanien! Brukar alltid finns kvar en hel del grejer där nämligen. Förresten ÅH vad jag saknar vår Nikon kamera, den som gick sönder för några dagar sedan. Fotar allt med Sonyn nu och det är sjukt svårt att redigera bilderna med den när man är van med Nikon. Älskar att filma med Sony men Nikon vinner när det kommer till fotografering. Nu ska jag göra mig iordning. Love, N 

6 Responses to “HOLY GRANOLA”

Leave a Reply

  • (will not be published)