unnamed
MENU
unnamed
12:47 | January 11, 2017

DESENIO DISCOUT CODE

Interior,Shopping

DISCOUNT CODE AT WWW.DESENIO.COM

Use code emitaz25 to get 25% off (on all posters)! ONLY the 11-12 January! They ship to the whole EU, Norway, Usa, Australia & Canada.

As I said in the vlog having a bit posters on the wall makes a big difference. I have ordered a lot of them from Desenio.com. I will show you some more of the posters in the end of this week, I have a couple of them in our bedroom as well but we are far from finished with that room so I will show you that a big later. Anyway I hope you liked today’s vlog! The discount code will only work today and tomorrow so hurry the curry up if you want any of these! Click here to get to their website. Love, N

_______________________________

Som jag sa i vloggen så gör tavlor på väggen en stor skillnad i ett hem. Jag har beställt mina på Desenio.com. Tänkte visa er lite mer i slutet på veckan, vi har en del i vårt sovrum men vi är långt ifrån klara med det rummet så det får bli lite senare. Hoppas att ni gillade dagens vlog. Rabattkoden gäller ENDAST idag och imorgon (11-12) så vill ni beställa något på min rabattkod så har ni 1,5 dag på er bara. Klicka här för att komma till deras hemsida. Love, N 

14 Responses to “DESENIO DISCOUT CODE”

 1. Emma on

  Hjääärtat! Du är så himla härlig i dina videos 😀 Precis som i verkligheten <3 Om du ska sälja din stora Malm-byrå som du har i din studio – säg till mig! Jag har letat efter en sån begagnad, och då köper jag gärna din 🙂 Ska göra beställning på Desenio med Jerry ikväll – så fett att du har rabatt där när vi suttit och spanat på deras sida sen vi flyttade in 😀 Taack! Puss

  Reply
 2. Léna RENAUD on

  Love your vlogs !!! the colour editing is always on point !!
  now I’m thinking about getting a poster too ahah 🤔
  xx

  Reply
 3. Ila on

  Hej ☺️!

  Jag försökte skicka iväg en kommentar i veckan men är osäker om den skickades iväg eller ej. Så skriver igen och ber om ursäkt om det blir en upprepning nu. Min fråga var vart du kollar på skam med engelsk text till?

  Kram!

  Reply
 4. Lieve on

  Hi! I’m looking for a faux fur coat and I’m having trouble finding one. You always have the best faux fur coats, so I was wondering if you have any tips on where to get one. Kisses! xx

  Reply
 5. Elle on

  It’s great that you got a discount code but a shame it expired already 😕 i really want some posters and didn’t have time to order them on those 2 days and wanted to browse at the weekend. oh well! i also really enjoyed your blog ☺️

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)