unnamed
MENU
unnamed
8:37 | December 28, 2016

SKAM

By Oscar Minyo

4i5a00994i5a0228 4i5a01814i5a0192

PICTURES BY: OSCAR MIÑO

A little throwback. I love these pictures Oscar took of me/us in Hawaii. I’m packing down stuff, it feels like it’s never ending? My baby is home so now we are two packing at least. I’m listening to P3 documentaries (in Swedish) while packing so it kills the time a bit. Anyway I’ve got so many questions if I’m watching Skam, and YES I am, or I have haha. I have seen the 3 seasons already and it’s really good. I wish this kind of serie exsited when I was young. They bring up so many important subjects n the serie such as homosexuality, anorexia, cheating etc. I found it with English subtitles so if you want to watch it click HERE. I really recommend it, but I’m warning you that you will get addicted haha! I’m going to watch it all over again with Oscar this week. Anyway yesterday we were with Oscars brother, his girlfriend and some friends. I had bought some Christmas gifts to Aleix (our nephew) and I think he really liked it hahaha! He is crazy about Babblarna so I bought him a cuddly toy from Babblarna and some other stuff from Babybjörn and really cute clothes. At least the mommy was happy hehe <3 Love, N

_______________________________

Älskar de här bilderna Oscar tog på oss i Hawaii. Jag håller på och packar, det känns som att det aaaaldrig tar slut? Min käreste är hemma nu så han hjälper till, lyssnar på P3 dokumentärer medans jag packar så att jag inte dör tråkdöden. Jag har fått så mycket frågor om Skam och ja, jag har sett alla avsnitt haha! Så sjukt bra, önskar att den här serien fanns när jag var yngre, de tar upp så viktiga ämnen så som homosexualitet, anorexia, otrohet osv. Rekommenderar den verkligen, finns med svensk text på svt play. Den tredje säsongen har inte kommit ut med svensk text jag hittade en sida där man kan kolla med engelsk text, klicka här. Jag ska kolla på den igen med Oscar. Igår var vi med Oscars bror och hans tjej, jag hade köpt massa presenter till lillen hemma när vi var i Göteborg. Trots att han är spansk så älskar han Babblarna, så köpte ett gosedjur och massa annat fint till honom i Sverige. Love, N 

5 Responses to “SKAM”

Leave a Reply

  • (will not be published)