unnamed
MENU
unnamed
9:28 | December 27, 2016

SHOPPING

Inspiration,Outfits By: EMITAZ
autumn-outfitsdfdff

1. Velvet dress HERE // 2. Pink velvet top HERE // 3. Velvet top HERE

4. Green faux fur HERE // 5. Leopard jacket HERE // 6. Grey Jacket HERE

7. Choker 1 HERE // 8. Choker 2 HERE // 9. Choker 3 HERE

USE EMITAZ20 for 20% discount on everything!

 

It was a while ago I posted some fashion inspiration here on the blog. I have some more posts coming up later! I’m still hooked on faux fur jackets and leopard prints. Something I really want to order are these chokers, so cool! Such a nice detail if you’re wearing a basic outfit or if you are going to a party. I’m still packing down our stuff in the apartment, it’s never ending. It feels weird not vlogging today haha! I was almost getting used to it. Oscar is snowboarding today with his family, I will probably meet them later tonight! I’ve bought some gifts in Sweden for my Spanish nephew hehe. By the way if you are shopping on NAKD.COM don’t forget to use my discount code emitaz20 to get 20% off everything. Love, N

_______________________________

Det var ett tag sedan jag gjorde inlägg om mode här på bloggen. Har lite fler inlägg som kommer upp senare. Jag är fortfarande helt förälskad i fuskpäls jackor och leopard. Något som jag verkligen vill beställa är dessa chokers, så coola! Så fin detalj om man har på sig något väldigt enkelt eller om man ska på fest. Jag håller fortfarande på att packa ner våra saker här i lägenheten, det tar aldrig slut. Det känns konstigt att inte vlogga idag haha! Höll nästan på att bli van med dagliga vloggar. Oscar åker snowboard idag med sin familj, jag ska förmodligen träffa de senare idag! Har köpt lite presenter till lillen. Förresten om ni ska shoppa på NAKD.COM så kan ni använda min rabattkod emitaz20 för att få 20% rabatt på allt. Love,  N

2 Responses to “SHOPPING”

Leave a Reply

  • (will not be published)