unnamed
MENU
unnamed
9:59 | December 27, 2016

FLUFFY PINK

Outfits By: EMITAZ

omp_1618sweden-2016-003omp_1649omp_1599Jacket: Lulus // Pants: Zalando // Shoes: Jeffrey Campbell // Sunglasses: Forever21omp_1673

This is one of my favourite jackets this autumn/winter. Makes a grey day a little bit colourful hehe. Anyway it’s weird to be home. I don’t know if it’s because I’m starring at a “naked” living room right now. I have packed down all the frames, decoration, pillows etc. Shall I vlog it? Gooosh I’m emotional these days haha! But it’s the first apartment me and Oscar lived together in. We have spent more than 2,5 years.

In this apartment we have laughed, laughed until we cried, fought, built up our love, been drunk, worked,  cried, created our dreams, reached goals, watched 100 series and movies, eaten breakfasts on the balcony and so on..Many memories <3  Anyway let’s talk about picture nr 3 hahaha..it looks like we have photoshopped in the doves but they are not! Such a funny picture that I had to include it. Love, N

_______________________________

Detta är en av mina favoritjackor den här hösten/vintern. Den gör en grå dag lite färggladare hehe. Det är lite konstigt att vara hemma, jag vet inte varför men det kanske är för att jag just nu stirrar på ett tomt vardagsrum? Jag har packat ner alla ramar, dekoration osv. Tänkte att jag skulle vlogga lite imorgon, vad tycker ni? Jag är sååå bölig de här dagarna haha! Men det är vår första lägenhet, vi har bott här i mer än 2,5 år nu. I den här lägenheten har vi skrattar, skrattat tills vi gråtit, bråkat, byggt upp vår kärlek, vart fulla, jobbat, nått flera drömmar, kollat på 100 serier och filmer, ätit frukost på balkongen osv. Många minnen <3 Förresten bild nummer 3 hahaha..det ser ut som att vi har redigerat in duvorna, men de så är inte fallet haha. Så rolig bild, var tvungen att ta med den. Love, N 

8 Responses to “FLUFFY PINK”

  1. Tedi:) on

    love your outfits especially the ones with faux fur coats! this one is just sublime! haha, it’s not easy to be dressed like this in Sweden, is it? 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)