unnamed
MENU
unnamed
3:26 | December 2, 2016

NORTH SHORE

Outfits By: EMITAZ

4i5a85784i5a85374i5a85614i5a8532PHOTOS BY: OSCAR MIÑO

Skjorta: Brandy Melville // Shorts: Nakd.com // Keps: Old from Gina Tricot

We have been doing yoga the whole morning and now we are going to the North Shore! I woke up 04.00 today which wasn’t so fun, I need to sleeep haha. Angelica needed to work 04.00 so when the alarm rang I was in another world. I have problems of falling asleep again when I hear sound so I was awake until the yoga started so now I’m dead. We have been waking up early every day now and my body is screaming “relaaaaax”. I will try to sleep a bit earlier today since we are waking up 06.00 tomorrow as well. It started to rain in the middle of the yoga class so we had to stop it which was a bit sad because I really enjoyed it and it was nice to start the day like that. I hope that the weather will be better today when we are going to the North Shore, the weather in Hawaii has not been good at all. But we are making the best of the situation! I know the vlog will be good at least, can’t wait to post it! Love, N

_______________________________

Vi har kört yoga hela morgonen och nu ska vi till the North Shore! Vaknade 04.00 idag vilket inte var så kul, jag behöver min söööömn haha. Angelica behövde jobba och när alarmet ringde 04.00 såg jag i kors, jag har ju så svårt att somna om så jag låg vaken tills det var dags för yoga så nu är jag helt död. Önskar verkligen att jag bara kunde somna om men det går helt enkelt inte. Vi har vaknat så tidigt varje dag nu och det börjar ta på kroppen. Men idag ska jag banne mig sova tidigt då vi ska upp klockan 06.00 imorgon. Det började regna mitt i yoga passet så vi var tvungna att avsluta det vilket var tråkigt, men det var så himla skönt att börja dagen med yoga. Förhoppningsvis är det bättre väder idag när vi åker till the North Shore, vädret har inte varit på vår sida de här dagarna men vi gör det bästa av situationen so let’s go! Längtar tills jag kan ladda upp min Hawaii vlogg! Love, N 

3 Responses to “NORTH SHORE”

Leave a Reply

  • (will not be published)