unnamed
MENU
unnamed
4:03 | December 2, 2016

PEARL HARBOUR

Wanderlust
4i5a90514i5a90304i5a90434i5a90274i5a89894i5a9006

PEARL HARBOUR

If you have followed me for a while you know that I love history, documentaries etc. I have read so much and seen so many documentaries about Pearl Harbour and the attacks in Hawaii so for me it was very nice to come here. Oscar caught me getting emotional on picture nr 3 haha, no but I think this is something you have to visit if you are on this island. One of the places we wanted to visit was closed so we are thinking about going back another day if we have time. It feels weird that 5 days has already passed. I don’t want this trip to end and I don’t want Angie to leave! I have got many new friends and I’ve become very close with Angelica as well (we are living in the same room). She reminds me so much of myself in both good and “bad” ways haha! Oscar is some days taking care of two lost girls that I can tell you, even though he is the youngest haha. I don’t know if you know but he is here helping both me and Angelica to film and take pictures, it’s a lot of work with two bloggers but I think he is doing great. We have taken so many nice pictures and I have much more to show you! And ofcorse a vlog. They have just taken pictures of Angelicas Bikbok collection and I loved the photos! We are having a lot of fun together and now they are watching the sunset while I’m having a little bit of lonely time in the hotel room. It’s important for me to have some spare time for myself to relax. I’ve slept so bad these days so I decided to stay here, work a little bit so that I can go to sleep early. Love, N

_______________________________

Om ni har följt mig ett tag nu så vet ni att jag älskar historia, dokumentärer osv. Jag har läst väldigt mycket och sett många dokumentärer om Pearl Harbour och attackerna i Hawaii så det kändes så spännande att få komma hit. Oscar fångade mig på bild när jag ser helt sorgsen ut haha, nej men jag tycker att det är ett måste att besöka Pearl Harbour om man är på ön. En av platserna jag ville besöka var stängt så vi vill gärna åka tillbaka en annan dag. Det känns sjukt att det redan har gått 5 dagar, jag vill inte att den här resan ska ta slut och jag vill inte att Angie ska åka hem (vi bor tillsammans). Hon påminner så mycket om mig i både bra och mindre “bra” sidor haha! Oscar har seriöst två vilsna tjejer att göra med vissa dagar trots att han är yngst haha. Jag vet inte om ni vet men han är här för att fota och filma både mig och Angelica. Det är väldigt mycket jobb men jag tycker att han gör ett dunder jobb ifrån sig. Bilderna vi tagit hittills är så fina och jag har mycket mer att visa er! De har precis fotat till Angelicas Bikbok kollektion och bilderna blev helt magiska! Vi har så kul tillsammans och är de och kollar på solnedgången medans jag ligger på hotellrummet och tar det lugnt. Det är viktigt för mig att få lite tid för mig själv och koppla av lite. Jag har sovit så dåligt sedan vi kom till Hawaii so nu ska jag bara jobba så att jag kan lägga mig i tid då vi ska upp innan solen imorgon. Love, N 

2 Responses to “PEARL HARBOUR”

Leave a Reply

  • (will not be published)