unnamed
MENU
unnamed
8:25 | November 30, 2016

ROAD TRIP

Wanderlust
omp_8198omp_8467

Today I’m going with Angelica and Oscar to a waterfall. The weather was really bad yesterday and our morning didn’t turn out the way we wanted – but sometimes that need to happen to just be able to relax and focus on other things which was perfect. It turned out being a super cozy day anyway, we went and had lunch at Kaylas and then we went shopping. I bought two books, t-shirt, glasses and a cap. Do you want to see the shopping? I have to get ready now, it’s really early but we have to go and pick up the car we are renting today. I’m preparing a vlog for you here in Hawaii and I think it’s going to be so nice. I’m really trying to take you on all the adventures. Love, N

_______________________________

Idag ska jag, Angelica och Oscar till ett vattenfall, vi åker väldigt tidigt då vi vill slippa turister. Vädret var inte så bra igår och morgonen blev inte som vi hade tänkt – men ibland måste sånt få hända. Vi fick fokusera på annat och framför allt ta det lite lugnt vilket var så skönt. Varför tänkte ingen av oss på det innan haha? Vi är tre personer som bor här och älskar äventyr och full fart och vi är gärna igång hela dagen med både foto och film. Men igår blev vi alla lite stressade och bestämde oss helt enkelt för att bara ta det lugnt, shoppa och äta gott. Dagen blev så mysig tillslut. Men idag är vi fit for fight! Köpte förresten två böcker igår, en t-shirt, glasögon och en keps, vill ni se min lilla shopping? Måste göra mig i ordning nu, vi hörs. Love, N 

4 Responses to “ROAD TRIP”

Leave a Reply

  • (will not be published)