unnamed
MENU
unnamed
0:42 | November 28, 2016

FLOWERS

Outfits By: EMITAZ

omp_8039hawaiiiiii-002omp_7971hawaiiiiii-003omp_7991

PHOTOS BY: OSCAR MIÑO

Dress: Revolve // Shoes: Stradivarius // Bag: Zara

I am dead haha! We have been hiking up to the Diamond Head the whole morning so I’m reaaaally tired. We are relaxing in our hotel room now and tonight it’s time for a dinner and girls night out. The weather here is a mix of everything, sun and rain, rain and sun. Typical tropics and I love it and I’ve missed it. It’s been such a nice day today and I’m really inspired of the girls behind Deodoc, the whole history and everything. True boss ladies! I will explain the product more tomorrow in a post I promise. I’m going to jump into the shower now and then take a small nap. Love, N

_______________________________

Jag är helt slut haha! Vi har besegrat..ok det är la att ta i men vi har gått upp för Diamond Head idag. så nu sitter vi på hotellrummet och är helt döda. Ikväll ska vi på middag och ha tjejkväll. Vädret är verkligen tropiskt – sol, regn, regn och sol. Men jag älskar det! Det har varit en toppen dag idag och jag är verkligen inspirerad av grundarna av Deodoc, riktiga boss ladies! Jag ska förklara produkten någon av de här dagarna i ett inlägg så håll utkik. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ta en liten nap. Love, N 

6 Responses to “FLOWERS”

Leave a Reply

  • (will not be published)