unnamed
MENU
unnamed
5:45 | November 27, 2016

ALOHA!

Wanderlust

omp_7743hawaiiiiii-001omp_7713

HAWAII

Pictures by: Oscar Miño

Aloha..sorry I just had to hehe. Today we have been on the beach here in Waikiki beach, it’s close to our hotel so we went there. Maybe not the nicest beach on earth but it was nice to hang out with all the girls and relax. I love the beach but both me and Oscar gets bored after 1-2 hours. When my friends says that they want to lay in the sun for hours just to get a tan I get panic. I wish I could relax more and enjoy it because 99% of all my friends loves it, but I just can’t. The water was not warm either so it’s not like you could swim really. But hopefully it will be warmer tomorrow! Tomorrow we are going to hike and I’m really excited for it, I love these kind of adventures. We have just been strolling around in the city today, taken some outfit pictures that will be up later. I didn’t sleep anything last night because of my period pain and I slept very bad the day before that (on a plane) so I’m like a zombie right now. I will just wash my hair and then go to sleep. I know the updates are a bit weird now since I’m on the other side but you will have a post every morning at least. Love, N

_______________________________

Aloha..förlåt var tvungen att skriva det haha. Idag har vi bara hängt på stranden här i Waikiki, det är nära till vårt hotell så vi promenerade dit. Inte den finaste stranden men det var kul att hänga med alla tjejerna. Jag älskar stranden och havet men är det något jag inte gillar så är det att ligga och pressa i flera timmar. Jag får panik men jag önskar att jag kunde njuta av det som 99% av mina vänner men jag blir som sagt uttråkad. Vattnet var inte heller så varmt så jag kunde inte bada, men förhoppningsvis är det lite varmare imorgon! Vi ska hika imorgon och jag ser verkligen fram emot det, älskar äventyr! Idag har vi bara vi bara strosat runt här i Waikiki och tagit lite outfit bilder som kommer upp senare. Jag sov inget i natt pga av min menssvärk och sov dåligt natten innan också (på ett plan) så jag är en zombie nu. Jag ska bara tvätta håret snabbt och sedan lägga mig. Jag vet att uppdateringarna är lite konstiga nu då jag är på andra sidan jorden men jag ska försöka att uppdatera varje morgon. Love, N

6 Responses to “ALOHA!”

 1. Dirk on

  Hey N., just try to enjoy Hawaii. I hope and wish that your period pain will soon be better. By the way… you certainly don’t look like a zombie, on the pictures you are stunning and shining as always!! 😊

  Reply
 2. Esmée on

  love it! Were is the bikini from? i’m going on a trip in a few months and doing some pre shopping but its so difficult to find nice bikini’s. You always have nice bikini’s wish i knew were to find it. love your blog btw your style is amazing and really inspirational<3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)