unnamed
MENU
unnamed
11:29 | November 26, 2016

STOCKHOLM -> HAWAII

Wanderlust
img_0153hawaiiiiii img_0164

We are in Hawaiiiii!! It’s 02.00 in the night here and we can’t sleep haha! We went and bought sushi and now we are eating it on the hotel room. I’m having a terrible period pain but I hope it will be over tomorrow morning. I’m so happy to be here with two of my favourite persons, Oscar & Angie. Tomorrow we have a day of so we are just going to relax and take photos. I’m so excited about this trip and so thankful for Deodoc for making me one of their ambassadors during this trip. We will try to sleep now. Lots of love, N

_______________________________

Vi är i Hawaii!! Klockan är 02.00 och vi kan inte sova haha! Vi har precis varit och köpt sushi som vi sitter och äter i våra sängar just nu. Jag har mensvärk från helvetet men jag hoppas att det är över imorgon. Är så glad över att vara här med två av mina favoritpersoner, Oscar & Angelica. Imorgon ska vi ta det lugnt och ta lite bilder. Ser verkligen fram emot den här veckan och ett stort tack till Deodoc som har tagit med mig på den här resan. Nu ska vi försöka sova. Lots of love, N 

8 Responses to “STOCKHOLM -> HAWAII”

Leave a Reply

  • (will not be published)