unnamed
MENU
unnamed
7:00 | October 31, 2016

ILUZIONE

Uncategorized
omp_5297 omp_5292

Last week I had lunch with one of my best friends Laura here in Barcelona and Oscar. We went to a quite new restaurant here in Barcelona called Iluzione, so good food! You can check out their Instagram here. The place was really cozy and the food was aaaamazing, I filmed a bit during our visit there so when we have fixed our computer you will see a bit more from our visit. It was a bit hard to take pictures in there since the light wasn’t the best. Today I’m going to meet the architectures at 09.00 because we have to decide some boring stuff for the apartment hehe. I love to listen to documentaries on the radio and lately I’ve been addicted to P3 documentaries (Swedish ones). I listen to it when I clean, when I work haha and work out, I just can’t stop. I’ve been listening to some really interesting ones these day and it has given me a bit night mares to be honest haha. The ones I  like to listen to the scariest for example about murder, honor killing etc. Anyway I have to dress now! Love, N

_______________________________

Förra veckan åt vi lunch med en av mina bästa vänner Laura här i Barcelona. Vi gick dit med Oscar och det var så himla mysigt. Restaurangen vi besökte hette Iluzione, ni kan hitta deras Instagram här. Stället var så fint inrett och så sjukt god mat, jag vill verkligen tillbaka! Det var dock lite svårt att fota då belysningen var väldigt dämpad men har försökt att filma lite till nästa veckas vlogg. Klockan är 08.20 och vi ska strax möta upp våra arkitekter för att bestämma lite tråkiga saker till lägenheten. Jag älskar förresten att lyssna på dokumentärer på P3, har blivit helt beroende. Lyssnar när jag jobbar, städar och gymmar haha. Kan helt enkelt inte sluta lyssna. Har lyssnat på väldigt spännande och hemska avsnitt den sista veckan. B.la om mord, hedersmord osv..Ja jag har ju fått en del mardrömmar men det är det värt. Nu måste jag klä på mig! Love, N 

4 Responses to “ILUZIONE”

 1. Naiara on

  Yo te aconsejo un restaurante monisimo y bien de precio que se llama sant cugat 52.
  Y para la comida mejicana tienes que ir al pendejo de sabadell, parece una real ciudad mexicana!

  Reply
 2. Sajani🌻 on

  Hello
  Greetings from Sri Lanka🌴
  I just wanted to say that I really love your channel and vlogs.
  The outfits you put together are always so on point💯 And inspirational.
  I would really like to know which site you used to create your blog?
  Thanks so much✨

  Reply
 3. Anna on

  I honestly just love your blog! I can really see how much you and Oscar do for this blog. Your texts are so inspiring and good. I just absolutely love them! And I don’t think that I even have to mention the breathtaking outfits and photos in your posts!!! Jättebra <3 Sending u my love from Finland.

  -Anna

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)