unnamed
MENU
unnamed
10:22 | October 21, 2016

BIMBAS

Barcelona Guide
documents3

So yesterday we went to Bimbas which is one of my favourite places in Barcelona. I went there with Seppi (our friend from Germany) and Oscar. All of us rolled home after that haha! I have filmed a bit for next weeks vlog so you will be able to see what we ate. They have both sushi and Italian and it was the first time I tried the sushi, so yummy! Anyway very recommended if you are in Barcelona and you want to eat something good for a good price. Do you want me to tips more about shopping places and restaurants in Barcelona? I’m thinking about writing a new guide here very soon, let me know! Now it’s time to edit since Oscar is in the mountain, yes I’m learning 😉 Love, N

_______________________________

Igår var vi och åt på Bimbas som är en av mina favorit restauranger här i Barcelona. Jag var där med Seppi (vår vän från Tyskland) och Oscar. Vi rullade hem efter det haha! Har filmat lite vad vi åt för nästa veckas vlog så då får ni se vad vi beställde. De har både sushi och italienskt men det var nog första gången jag prövade deras sushi, so god! Hur som haver jag rekommenderar verkligen Bimbas om ni vill äta något gott för ett bra pris. Vill ni har mer tips när det kommer till restauranger och shopping? Har tänkt att skriva en ny guide, säg till om ni se en guide! Nu ska jag redigera en video då Oscar och Seppi är i Ordesa är på utflykt. Love, N 

8 Responses to “BIMBAS”

 1. Lena on

  Hej natascha snälla vill veta vilken kamera du fotar med är desperat efter en bra kamera men har ingen anning om vilken jag ska köpa:/?

  Reply
 2. kimberley on

  aaah yes, please do a barcelona insider city guide! or maybe a round up each month of where you would recommend or what you have been loving! myself and my best friend have 3 days planned around the 9th November! love from the uk, kimberley x

  Reply
 3. Demi on

  Yes! I would love a Barcelona guide, I’m going to Barcelona in may and I never been there longer than 1 day ( we are going for 5 days now! ) So if you can recommend some nice shops, restaurants I would love to hear from you! ( I’M A BIG FAN ) Love from the Netherlands, Demi

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)