unnamed
MENU
unnamed
10:23 | September 30, 2016

PACKING & RECORDING

Uncategorized
omp_1822omp_1873omp_1849

PICTURES BY: OSCAR MIÑO

Jacket: Tula Rose from Revolve.com

Hello babes! We have been shooting the whole morning and now we are recording a video for you that is coming up this Sunday. I’m really trying my best to post a video every Sunday and Wednesday so I hate when I’m late with videos but it takes a lot of time since I’m still new in this. And I’m also quite stressed since we are leaving tomorrow morning so I’m really trying to make a video before we go. We are going to Cyprus for 9 days!! So you can imagine how I must pack for this trip hehe..And that’s actually what I’m recording today! How to I pack in my carry on, I hope you will like it! Love, N

_______________________________

Hej finisar! Vi har fotat hela morgonen och nu håller på vi att filma en ny video till min Youtube. Gör verkligen mitt bästa för att publicera två videor varje vecka så blir lite sur på mig själv när jag inte lyckas publicera de i tid. Det tar så mycket tid då jag fortfarande är ny när det kommer till Youtube. Är också stressad över att vi åker imorgonbitti men ska verkligen försöka att spela in en video innan vi åker. Vi ska till Cypern i hela 9 dagar!! Så ni kan föreställa er hur mycket jag måste packa inför den här resan hehe..Och det är faktiskt vad jag ska filma idag! Hur jag packar mitt handbagage, hoppas att ni tycker om den! Love, N

– In collaboration with Revolve

4 Responses to “PACKING & RECORDING”

Leave a Reply

  • (will not be published)