unnamed
MENU
unnamed
14:02 | September 10, 2016

MY ROCK

Uncategorized

omp_8113 omp_8107My rock, our journey <3

Sometimes I have to pinch myself for having such an amazing boyfriend. I’m so happy we get to do this journey together and I’m so happy having you as a work partner, we are a team. All these trips we are doing together and all those amazing memories being created. I’m just so thankful. Gratitude. 2015/2016 has been two crazy years but we have so much more to come. In December we are going to starting with our next project and I’m so excited for it, I know we can do it<3

_______________________________

Ibland måste jag nypa mig själv i armen för att verkligen förstå hur lyckligt lottad jag är som har den här fina mannen vid min sida. Jag är så glad över att göra den här resan med dig och att ha dig som en arbetskamrat, vi är ett team. Alla dessa reor vi gör och alla minnen som vi skapar, jag är så tacksam. 2015/2016 har varit två galna år men vi har mer att se fram emot. I december ska vi börja ett nytt projekt och jag ser verkligen fram emot det, jag vet att vi klarar det <3

9 Responses to “MY ROCK”

  • EmitazAdmin on

   I think it’s around 1000€ / person, if you “book” the boat on the website you can also see the total amount =) You have to choose boat etc to see the price.
   Hugs <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)