unnamed
MENU
unnamed
7:13 | August 30, 2016

VELVET TREND

Inspiration
Interior Inspiration4Interior Inspiration5

I guess I’m not the only one being totally in love with the velvet trend? We are definitely having a green or blue velvet sofa in our next apartment. It’s quite expensive but I don’t think it will ever go out of fashion since it’s a very classical piece. And the green YSL bag in the right corner is just a dream! I really like the red one and the black as well that they have in the collection. I’m not a big suckers for trends, I kind of just wear what I like most of the time. There are so many trends that I don’t fall for during the year, but velvet is something I’ve always liked and I’m really happy it’s one of the trends this autumn. It’s so sexy but in a classy way which I love! Do you like this trend? Love, N

_______________________________

Jag antar att jag inte är den enda personen som är förälskad i sammet? Älskar att det är mode nu! I vår nästa lägenhet kommer vi absolut att ha en soffa i sammet, vill ha en grön eller en blå. De är lite dyra men det är en väldigt klassisk soffa som jag tror kommer funka i flera år. Den smaragdgröna YSL väskan ner till höger är en dröm! Gillar även den röda och svarta de har i samma modell. Jag följer inte alltid alla trender utan har oftast på mig det jag själv tycker om, men sammet är något jag alltid älskat så är glad över att det är en trend den här hösten. Gillar ni den här trenden? Love, N 

5 Responses to “VELVET TREND”

  1. Noe on

    No reutilizarás las muebles de tu piso de ahora??
    No me gusta nada el terciopelo…jajajjajaja
    El sofá tiene que dar calor… y en la ropa igual, pero seguro que te queda genial! Como todo!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)