unnamed
MENU
unnamed
7:36 | July 31, 2016

STROLLING IN THE CITY

Outfits By: EMITAZ,Uncategorized,Wanderlust
OMP_0252OMP_0259Italy-002OMP_0255OMP_0253

Bracelete: Oysho // Bag: Tous // Dress: Primark // Sunglasses: Subdued

One thing is for sure, the light in Taormina was amazing. Anyway we are fiiiinally on the yacht! So far I’m doing good haha, no puking yet. I also have the pills with me. I hope you will be ok with some more city pictures these days because I have a lot more to show you! The yacht we are staying on is really huge, I promise you to make a little “yacht tour” haha. Aaah I love this! I’m just hoping that I will feel ok during these days because I really love the boat life, and my dad was a sailor so I should have it somewhere in my genes hehe.  Love, N

_______________________________

Ljuset i Taormina är verkligen helt fantastiskt att fota i. Hur som haver vi är ääntligen på “vår” katamaran. Än så länge går det bra, har inte spytt än haha. Jag har köpt piller också som jag kommer ta varje dag den här veckan. Ni får stå ut med lite mer bilder från Taormina också för jag har fortfarande lite mer bilder att visa er.  Katamaranen som vi bor på den här veckan är jätte stor så jag kommer att göra en lite tour och visa er runt haha. Älskar båtlivet så jag hoppas verkligen att jag kommer må bra de här dagarna och inte allt för sjösjuk. Min pappa sjöman för många år sedan så någonstans i generna ska det ju finnas haha. Love, N 

4 Responses to “STROLLING IN THE CITY”

Leave a Reply

  • (will not be published)