unnamed
MENU
unnamed
12:04 | July 30, 2016

THE YACHT WEEK

Wanderlust
OMP_0456 OMP_0460OMP_0587 OMP_0465

Hello babes! We are finally starting The Yacht Week today!! I’ve not had internet for 1,5 day that’s why I’ve not been able to upload so much, it sucks because I have so much to show you. I’m a bit angry because I called the hotel we are lived in and made sure before I would only book if they had internet and it was the slowest ever and the last days not even working so we had to buy internet. Anyway we are in Catania airport waiting for the rest of the group to arrive. My friend Marc is coming with us! Love, N

_______________________________

Hej finisar! Vi ska äntligen starta The yacht week idag!! Jag har inte haft någon internet de här dagarna så jag har inte kunnat blogga som jag brukar vilket suger då jag älskar att uppdatera när jag reser. Hotellet vi bodde på hade världens sämsta internet, är lite sur över det då jag mailade de innan och frågade om internet innan vi bokade. Hur som haver nu är vi på Catanias flygplats, vi väntar på resten av gänget som vi ska hänga med resten av veckan. Min vän Marc kommer med oss också! Love, N 

3 Responses to “THE YACHT WEEK”

Leave a Reply

  • (will not be published)