unnamed
MENU
unnamed
14:02 | July 14, 2016

BEACH

Uncategorized
OMP_7867OMP_7889OMP_7881sdOMP_7869

Hello from Vilanova! I have a small ear infection and also a infection in my troth. It suuucks and I don’t want to drink tea because it’s so warm here haha. Anyway we went to the beach earlier today, so cozy! Later we are going to the city to eat dinner but also go shopping a bit. Love being here and it feels like I get so much done when I’m here both when it comes to mail, Skype meetings and shooting stuff. I really recommend you to visit Vilanova if you are planning to go to Barcelona for a while, its’s so beautiful here and very calm. Love, N

____________________________

Hej från Vilanova! Jag har en liten öroninfektion och en infektion i halsen så det suger! Vill inte dricka te med ingefära då det är så sjukt varmt här. Hur som haver vi var på stranden tidigt i morse, så himla mysigt. Ikväll ska vi ut och käka och in till stan för att shoppa lite. Älskar verkligen att vara här, får så himla mycket gjort när det kommer till jobb. Rekommenderar verkligen er att besöka Vilanova om ni planerat att vara i Barcelona en längre tid, så himla fint men framför allt väldigt lugnt här. Love, N 

6 Responses to “BEACH”

Leave a Reply

  • (will not be published)