unnamed
MENU
unnamed
19:58 | July 5, 2016

BEACH DAY

Barcelona Guide
OMP_6538OMP_6454OMP_6365Summer looks 20161-004OMP_6550OMP_6558 OMP_6578 OMP_6516

A day on the beach – Cala Morisca 

Hello from a sandy Natascha. I’m going to jump in the shower I just wanted to show you these pictures before it gets to late. We been on the beach today, Cala Morisca. A very small beach around 20-30 min from Barcelona. Everytime we drive to Vilanova y la Geltrú we always pass a lot of small coves so today we decided to stop in one of them and oh my how beautiful!! It’s a nudist beach so don’t get a shock if you ever go there hehe. The water was transparent and quite warm. I guess it’s warm but last week I was swimming around in 28 degrees Dominican Republic water so this feels pretty cold haha. The only bad thing was that the chiringuito (small bar) close to the beach was so expensive. 1 water was like 5€..So yes pack your little picnic back if you don’t want to pay a lot when you go there. Going to shower now! Love, N

_______________________________________________

Hej från sandiga Natascha. Sitter här med en hel sandbank i stjärten, ska strax hoppa in i duschen men tänkte slänga upp de här bilderna innan det blir försent. Vi har hängt på stranden idag, Cala Morisca. En liten strand som ligger ca 20-30 minuter från Barcelona. Varje gång jag åker från Barcelona till Vilanova åker vi alltid förbi många små gömda stränder (man ser de inte från vägen) så idag bestämde vi oss för att stanna vid en av de. Hur vackert?! Det är en nudiststrand så få inte en chock om ni någonsin åker dit. Vattnet var helt genomskinligt och ganska varmt. Jag antar att vattnet var varmt, förra veckan simmade jag runt i ett hav som var 28 grader varmt på Dominikanska Republiken så detta kändes liiite kallt haha. Det enda dåliga med det här stället var att det var så sjukt dyrt, ett glas vatten kostade 50 SEK vilket är väldigt dyrt här i Spanien. Så packa er egna lilla picknick om ni inte vill spendera mycket pengar där. Nu ska jag hoppa in i duschen! Love, N  

One Response to “BEACH DAY”

  1. Andrea on

    Loooovely. What do you think bou Hawaiian tropic’s sun protection? I’ve just bought same one as you in travel size. Is it cool? not oily?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)