unnamed
MENU
unnamed
7:57 | July 2, 2016

TENORIO

Barcelona Guide
OMP_5291OMP_5299OMP_5293OMP_5304OMP_5287

@TENORIO with Oscar, Angelica & Fang

I took my Swedish friends to one of my favourite restaurants here in Barcelona called Tenorio. They have amazing tapas there so I really recommend it if you visit Barcelona. It sucks that Fang and Angelica only were here for 3 days, we had so much fun together! Anyway we are in Vilanova now for 2 days with Oscars mother, I love being here. I feel so relaxed and I love the house since they have a swimming pool. Today we are going to do some shopping since the sales started yesterday, woop! I have to get ready now since we are going to take some photos and then we are going. I hope that you have a nice weekend! & Thank you for all the kind words on my latest Youtube video. Love, N

_______________________________________________

Jag tog mina svenska vänner till en utav mina favorit restauranger när de var här i Barcelona. Tenorio har riktigt god tapas om man vill testa det när man är här. Tråkigt nog var Fang och Angelica bara här 3 dagar, vi hade riktigt kul tillsammans! Hur som haver vi är i Vilanova två dagar nu med Oscars mamma, jag älskar att vara här. Känner mig så avslappnad när jag är här, och älskar att de har en pool. Idag ska vi shoppa lite då den stora rean börjde igår, woop! Nu ska jag göra mig iordning, vi ska fota lite sen åker vi in till stan. Hoppas att ni har en fin helg och tack för alla kommentarer angående min första Haul! Love, N 

2 Responses to “TENORIO”

  1. Osiarah on

    Lovely pictures, I hope you had a great time with Angelica, I love her work. Beautiful work, next time I’ll go to Barcelona I will definitely try that restaurant. Thanks for sharing !

    Osiarah xx

    http://www.osiarah.com

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)