unnamed
MENU
unnamed
20:13 | June 30, 2016

WALK THAT PASARELA.

Outfits By: EMITAZ
OMP_5642-2Collages2OMP_5615xOMP_5534Summer-looks-20161

Vest: H&M // Shoes: Bershka // Top: Subdued // Bag: Zara // Watch: Michael Kors // Sunglasses: Forever21 // Shorts: H&M (old)OMP_5597

Hello babes! Aah having some problems with the things I wanted to show you today so it will be up tomorrow morning – yes it’s a new video! Don’t forget to subscribe to my Youtube chanel HERE. Me and Oscar are already planing a big project for this August/September that we are going to do with Miss Blick and her bf. Gooosh can’t wait for those adventures. I have a feeling it will be one of my best trips. I’m going to tell you more information later when we have it booked. Anyway did you like this look? I really like this vest, we had some struggels taking the pictures against the sun today since the light changed all the time, but I think it turned out fine? Tomorrow I’m having lunch with Raquel and then me and Oscar are going to Vilanova. Love, N

_______________________________________________

Hej finisar! Jag har lite problem med det jag ville visa er idag – ja det är en ny video! Den kommer upp imorgon. Glöm inte att prenumerera på min Youtube kanal HÄR. Jag och Oscar håller på att planerar något stort med Angie och hennes pojkvän, sooom jag längtar! Jag har en känsla av att det kommer vara en av de bästa resorna någonsin. Berättar mer när vi har all bokat och 100% klart. Förresten gillade ni dagens look? Älskar den här västen, vi hade dock lite problem med att fota motljus så ljuset ändrades hela tiden, men bilderna blev helt ok. Imorgon ska jag äta lunch med Raquel och efter det ska jag med Oscar till Vilanova. Love, N 

Leave a Reply

  • (will not be published)