unnamed
MENU
unnamed
19:25 | June 29, 2016

29 JUNE – GREY SCALE

By Oscar Minyo,Inspiration,Uncategorized
OMP_2342OMP_2347OMP_2281OMP_2256DOMINICAN RREPP-005OMP_2274

PHOTOS BY: OSCAR MIÑO

Where did June go? I don’t want it to end, it’s my favourite month of the year. Anyway we’ve had some couple of great days with Fang and Angelica, two amazing souls. Yesterday we went shopping and after that we had sushi with Angelicas and Fangs friends at Mutsoni which is one of my favourite sushi places in Barcelona. Only bad thing about that place is that they are so slow, it takes forever before you get the food. Anyway I’m going to shoot some outfits now and then we are meeting up the rest for lunch at Tenorio at 14.30. It’s not so sunny today which I’m quite happy for? It’s not often Barcelona is grey so when it is I become happy haha. I have a little surprise coming up for you tomorrow, stay tuned! Love, N

_______________________________________________

Vart tog juni vägen? Jag vill inte att denna månaden ska ta slut! Min absolut favorit månad. Hur som haver jag har haft ett par riktigt sköna dagar med Fang och Angelica, två riktigt fina människor. Igår shoppade vi och efter det åt vi sushi med deras vänner här i Barcelona. Stället vi gick till heter Mutsoni, en utav mina favorit restauranger när det kommer till sushi. Dock tar det så sjukt lång tid innan maten kommer vilket suger. Nu ska jag fota lite outfits och efter det ska vi mötas upp på Tenorio för en sista lunch. Det är inte så soligt idag vilket jag konstigt nog är glad för haha. Nej men det är alltid soligt här så man får passa på att njuta när det är grått, så hade jag aldrig sagt hemma i Sverige haha. Förresten har en liten överraskning för er som kommer upp imorgon, så håll utkik! Love, N 

3 Responses to “29 JUNE – GREY SCALE”

  1. Rosana on

    Omg I lOVE these pictures!! You look so beautiful and the lighting and effect of the pictures are amazing! Missed here on the blog while you were in punta caña and happy to see you back! Besos ❤️

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)