unnamed
MENU
unnamed
17:48 | June 28, 2016

BLACK&WHITE

Outfits By: EMITAZ
MY OUTFITS-007OMP_9558OMP_9468MY OUTFITS-010 OMP_9563

Top: Zara // Skirt: H&M // Shoes: Adidas // Bag: Zara

This look is 2 weeks old but I have not posted it so here we go. A very simple look but I like it. I don’t know if you have noticed but I don’t have extensions anymore. I decided to take them out before Punta Cana so that I could enjoy swimming without thinking about the hair haha (what a feeling). I think I will let my hair rest for a while now, at least during the summer. I feel so bad that I blogged bad in Domincan Republic, but now I’m back on track and I have so much more energy now! So I will really try to post at least 2 every day. What do you want to read more of? Daily stuff, outfits, recipes maybe some training? Love, N

_______________________________________________

Den här outfiten är 2 veckor gammal men jag har inte hunnit visa den. En väldigt enkel look men jag gillar den, svart och vitt funkar alltid! Jag vet inte om ni har märkt på de andra bilderna men jag har tagit ut mitt löshår. Ville vara “fri” i Punta Cana haha, nej men ville helt enkelt inte tänka på att det skulle trassla ihop sig osv. Har lite ångest över att jag bloggade så fruktansvärt dåligt på Dominikanska Republiken, men vi jobbade verkligen hela tiden där så det var svårt och jag var helt slut på kvällarna. Nu är jag dock tillbaka med ny energi och ska verkligen försöka lägga upp 2 inlägg varje dag. Vad vill ni läsa om på bloggen? Bilder från min vardag, outfits, recept eller träning? Love, N 

11 Responses to “BLACK&WHITE”

 1. Emma on

  Kan du ha en spørsmålsrunde snart, kanskje sammen med Oscar?

  Elsker bloggen din!

  Hilsen en norske som bor i Barcelona<3

  Reply
 2. Johanna on

  Can you write about your trips in generally.
  How do you save money? Is it hard do save enough for your kind of trips
  About booking at hotel, about adventures.
  Idk, smnt like that .. because you guys are incredible . I honestly find i will be like you.
  TEACH US HOW TO HAVE TRIPS LIKE YOURS ♥♥

  Reply
 3. SOF on

  Love love love your outfit! Im so looking forward to your Dominican Republic vlog, you should definitely make more yt videos 🙂
  Btw, I’d like to know more about your training, favourite leg or ab exercises 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)