unnamed
MENU
unnamed
21:02 | January 30, 2016

ANGELITO SIN ALAS

Uncategorized
hej1 hej hej3

 

Hello babes. Today I have been with Aretha (check our her Instagram here). We had so much fun we went on a double date with out boyfriends hehe, pictures will be up tomorrow. Anyway I’m listening to this song and feeling soooo nostalgic. It reminds me so much of 2012 when I met Oscar..I remember that I listened a lot to this song during 2012-2013 while we had a distance relationship..Ah!! Sweet memories, I get so emotional listening to it because I also remember the hard times we had during our distance relationship. I missed him so much every single day, it feels so good now that I moved here. I remember how much I wanted to learn Spanish when I listened to Spanish songs haha..And now when I understand it it’s a bit ridiculous, but it will always be our song ♥ We have danced, been drunk and we’ve had some really great times to this song.  Love, N

_______________________________________________

Hej finisar! Idag har jag varit med fina Aretha kolla in hennes Instagram här. Vi hade en liten dubbeldejt med våra pojkvänner, bilder kommer imorgon! Hur som haver jag sitter och lyssnar på den här sången och känner mig nostalgisk. Låten påminner mig så mycket om 2012 när jag träffade Oscar..Minns att jag lyssnade på den här låten otroligt mycket under 2012-2013 när vi hade ett distansförhållande..Ah!! Fina minnen, men jag blir också lite känslig då låten också påminner om de jobbiga stunderna man hade. Saknade honom så otroligt mycket varje dag, ångrar inte en sekund att jag flyttade hit! Jag minns hur mycket jag ville lära mig spanska när jag lyssnade på spanska låtar haha..Och nu när jag förstår hela låten så är den ju rätt så töntig haha ;P Men det kommer alltid att vara våran låt ♥ Vi har dansat till den, varit apfulla och haft några riktigt bra stunder..Love, N 

5 Responses to “ANGELITO SIN ALAS”

 1. Sara on

  emi, so uou already learnt Spanish? I moved to my boyfriend also … 9 months ago but I didn’t learn language yet … Everybody is shocked but we always speak English I don’t work so I don’t have so much contact with the language and I feel little stupid when people ask me why I don’t know lenaguage yet 🙁 how long it took you?

  Reply
  • EmitazAdmin on

   I understand almost everything. I have problem with the grammatics, but I talk anyway hahaha..People understands me even if I can’t speak so good. Just don’t be shy! I’ve lived here for 1 year and 4 months so it’s normal that I’ve learned the language ;P I have friends here that I hang out with that doesn’t even speak english! One of my closest friends here is Spanish. Just don’t give up! Try to speak for at least 20 min everyday the things that you know.
   love, N <3

   Reply
 2. Anonymous on

  Detta är så sjukt. Jag brukade följa en blogg du hade väääldigt längesen, och jag minns när du först träffa din pojkvän och skrev om det i bloggen. Hursomhelst, råka stumble på någon follower och kom in på din instagram. Blev helt chockad! Haha det låter kanske konstigt, men blev typ glad att ni fortfarande är tillsammans!

  Reply
  • EmitazAdmin on

   Fyfan va sjukt haha :)) Jaa det måste ju vara jag ;P Vi bor ihop nu sedan 1,5 år tillbaka 😀
   Flyttade hit tillslut! Tack fina du!!
   Kram <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)