unnamed
MENU
unnamed
10:17 | January 2, 2016

VAMOS!

Uncategorized
Documents

At Miño/Lindmarks home it’s all about packing today. Since we always travel with a lot of camera/video equipment (and my clothes haha), we really have to plan it good. Our plane leaves at 6 tomorrow morning so we have to wake up at 4 tonight. I will have two friends staying in our home when we are gone so they will take us to the airport. A really lazy outfit picture will be up later..So stayed tuned! Love, N

_______________________________________________

Hemma hos Miño/Lindmark packar vi för fullt idag. Eftersom att vi reser med tusen olika kamera/video saker (och mina kläder) haha så måste vi verkligen planera det bra. Vårat plan går klockan 6 imorgon bitti så vi måste vakna runt 4. Två av mina vänner ska bo här när vi är borta så de kör oss till flygplatsen. En bekväm outfit kommer upp senare..Kika in här då! Love, N 

2 Responses to “VAMOS!”

Leave a Reply

  • (will not be published)