unnamed
MENU
unnamed
14:33 | December 31, 2015

SUIT UP!

Outfits By: EMITAZ

OMP_3168Documents-004OMP_3108OMP_3156OMP_3168Blazer: Pull&Bear // Pants: Bershka // Shoes: Double Agent // Watch: Charlize Watches // Shirt: Zara // Bag: Bershka

 

So I end this year – like a boss. Haha no I’m kidding but I kind of like the masculine touch in my looks sometimes. What are you up to today? I’m going to Oscars family dinner and after that party here in Cornellá. It’s a bit of a tradition now..My third year haha! No but it’s a party for the people that lives here, and we always have so much fun. The only sad thing is that Oscars brother Ruben had to go to Oviedo (North Spain) this time. He is a fotball player there so he has to train the day after and his girlfriend had to go as well. We always celebrate with them. I have to keep on packing now. Love, N

_______________________________________________

Så jag avslutar det här året – som en boss. Haha nej men jag gillar outfits med lite maskulin touch ibland. Vad gör ni idag? Jag ska till Oscars familj för att äta middag och efter det ska vi ut här i Cornellá. Det är lite av en tradition nu..Mitt tredje år haha! Nej men det är en stor fest för alla som bor här och vi har alltid så kul när vi är där. Det blir lite tråkigare i år då Oscars bror Ruben måste vara i Ovideo (Norra Spanien) i år. Han är fotbollsspelare och har träning dagen efter så han och hans tjej var tvungna att åka, vi firar alltid med de. Nu ska jag fortsätta att packa. Love, N 

3 Responses to “SUIT UP!”

Leave a Reply

  • (will not be published)