unnamed
MENU
unnamed
8:25 | December 29, 2015

INTERIOR INSPIRATION

Interior
Interior Inspiration

 

Now it’s just 1 month before the big change in our apartment! Me and Oscar are switching rooms, I get his office and he will make a new office in my walk in closet. Why? Because that room was to small for my clothes haha…No but my mother has bought a closet for my me and it doesn’t fit in the room I have now because the room has a weird shape. I’m also going to buy a desk since I don’t have any place to work in (I sit in the living room) and work..In 2016 I have a lot of projects coming up so I could really need a desk. And Oscar is a bit tired of my clothes in his closet haha..Today I’m going to meet my manager and after that some shopping with Oscars mother. Love, N

_______________________________________________

Nu är det bara en månad kvar tills vi ska göra om våran lägenhet. Jag och Oscar ska byta rum, jag får hans kontor och han får min walk in closet. Varför? Min walk in closet var för liten haha..Nej men min mamma har köpt en stor garderob och den får inte plats i det rummet jag har nu pga att rummet har en konstig form. Jag ska också köpa ett skrivbord då jag inte har någonstans att jobba (sitter i vardagsrummet) och jobbar. 2016 kommer jag ha massa olika projekt så då måste jag verkligen ha ett skrivbord att jobba på plus att Oscar är väldigt trött på mina kläder som sakta men säkert tagit över hans garderob haha. Idag ska vi möta upp min manager och efter det ska vi shoppa med Oscars mamma. Love, N

 

Leave a Reply

  • (will not be published)