unnamed
MENU
unnamed
19:39 | December 25, 2015

MERRY CHRISTMAS!!

Uncategorized
Documents

FROM ME & MY LOVE

I hope that all of you have had a really nice Christmas or good holidays if you don’t celebrate Christmas. I’ve had two really amazing days with my Spanish family here in Barcelona ♥  I feel so blessed to have a second family here! Anyway I have gained like 10 kg since yesterday night haha..no joke. They celebrate a lot here, and we have two more dinners to go to, 2 of 4 is done. I’m sorry if the blog has to suffer a bit these days but I’m soon back and then I will answer all your comments ♥  I have a outfit coming up soon. Lots of love!!

_______________________________________________

Jag hoppas att ni har haft en underbar jul eller att ni haft några underbara lediga dagar om ni inte firar jul. Jag har haft två riktigt bra dagar med min spanska familj här i Barcelona. Jag är verkligen lycklig lottad att ha en andra familj här nere. Hur som haver så har jag gått upp ca 10 kg redan haha..De firar verkligen rejält här nere och vi har två middagar kvar att gå till, 2 av 4 har vi middagar är avklarade. Jag är ledsen om bloggen får lida lite de här dagarna, men jag är snart tillbaka! Då ska jag svara era kommentarer ♥ Har dock en outfit att visa er lite senare! Massa kärlek, N ♥

Leave a Reply

  • (will not be published)