unnamed
MENU
unnamed
17:25 | November 29, 2015

RENSA I RÖRAN

Uncategorized
OMP_9259 OMP_9271

Makeup by: Rimmel London

Hello babes. I just came home from a day filled with work.  I was supposed to go out with some friends today but I came home so late so I have to skip that. But I don’t complain, I’m going to continue to clean out the “clutter” we have in our home. Has anyone read the book Clear your clutter written by Karen Kingston? It’s one of my favourite books and I just need to read some pages to start big cleaning haha. I like to have a clean home and not unnecessary things around me. As you might know I’m really into Feng shui, meditation, yoga, positive thinking and these kind of stuff. It has really helped me to not stress to much, it has also helped me with my daily routines and so much more. I’m forever thankful for the people that thought me about this. When I was younger I used to think that all this  was so ridiculous but now I couldn’t go a day without my meditation. Love, N

_______________________________________________

Hej finisar. Jag kom precis hem efter att ha jobbat hela dagen. Planen ikväll var att gå ut med ett par vänner men jag kom hem så sent så fick avboka det. Men jag ska inte klaga, tänkte fortsätta att städa och rensa ut massa onödiga saker vi har här hemma.  Har någon av er läst boken “Rensa i röran” skriven av Karen Kingston? Det är en av mina favoritböcker och det krävs bara att jag läser några rader och sedan är jag igång med storstädningen här hemma haha! Jag gillar att ha ett rent hem och inte tusen saker omkring mig. Som ni kanske redan vet så gillar jag Feng shui, meditation, yoga, positiva tankar osv. Det har verkligen hjälpt mig att inte stressa för mycket i vardagen. Jag är evigt tacksam till de personerna som har gett mig lärdom om allt det här, det har verkligen gett mig så mycket.  När jag var yngre brukade jag tycka att allt detta var så töntigt, men nu hade jag inte klarat av en dag utan min morgonmeditation. Love, N

7 Responses to “RENSA I RÖRAN”

  • EmitazAdmin on

   Hello dear!
   Sure, the problem is that i don’t have them here in Barcelona =(
   But when I come to Sweden I will take some pictures =)
   love, N <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)