unnamed
MENU
unnamed
10:56 | November 28, 2015

DREAMIN’

Uncategorized
OMP_8417 Nya bilder-002 OMP_8419

 

Dreaming away to my favourite place on earth. But it’s soon time for new adventures and I’m soooo excited for it! Yesterday I was big cleaning our apartment, room after room. I love the feeling of waking up to a super clean home. I went through every single drawer in our home, cleaned everything from the toilet to under the bed. But the worst part is waiting for me – the walk in closet. I was thinking about showing you my home on snapchat tomorrow, would you like that? Outfit post will be up later! Love, N

_______________________________________________

Drömmer mig bort till min favorit plats på jorden. Men det är snart dags för nya äventyr och jag längtar så otroligt mycket. Igår storstädade jag hela lägenheten, rum efter rum. Älskar känslan av att vakna upp  till ett riktigt rent hem. Jag gick igenom varenda byrålåda, städade allt från toaletten till under sängen. Men nu väntar den värsta delen – min walk in closet. Har så mycket att gå igenom där inne..Jag tänkte visa er min lägenhet på snapchat imorgon, hade ni gillat det? Dagens outfit kommer upp senare! Love, N 

6 Responses to “DREAMIN’”

Leave a Reply

  • (will not be published)