unnamed
MENU
unnamed
21:16 | October 31, 2015

AUTUMN FEELINGS

Uncategorized
OMP_6819OMP_6795OMP_6812OMP_6829OMP_6832OMP_6764OMP_6798

LA CASTANYADA

Hello babes. A late post, but I wanted to post these today..So this is more or less what our day has looked liked. I decided to not go to any Halloween party this year..I don’t know why but I just didn’t feel for it. Is any of you guys going out, what are you dressed as?? 2 years ago I was a zombie bride hehe, and the year before a ugly monster. It will be a cozy evening with my love instead. Grandma couple haha..No but Oscar doesn’t really like Halloween so he sees this day like any other day. I like it, it’s just that I have had 100 things to do this week and couldn’t really plan it good this year. So now it’s time for Suits instead! Love, N

_______________________________________________

Hej finisar! Lite sent att posta detta inlägg men ville verkligen lägga upp bilderna idag hehe. Så här har min dag sett ut..Jag bestämde mig tillslut att inte gå på någon halloweenfest det här året. Jag vet inte varför men jag kände inte för det bara. Ska någon av er ut? Vad är ni utklädda till? För 2 år sedan så var jag en zombie brud och året innan ett fult monster. Ikväll blir det en mysig kväll med min kärlek istället. Gammel paret här haha..Nej men Oscar är inte så mycket för Halloween och ser den här kvällen som vilken annan, jag däremot gillar det! Men jag har haft så många bollar i luften den här veckan så jag kunde inte planera in det så bra i år..Så det blir Suits framför tv:n istället! Love, N 

Leave a Reply

  • (will not be published)