unnamed
MENU
unnamed
16:37 | August 2, 2015

PREPARING FOR SRI-LANKA!

Wanderlust
OMP_1076hej2OMP_1119OMP_1085

 

Packing, packing & more packing… I can’t believe it’s only 4 days left until we sit on a plane on our way to my Sri-Lanka: 50% of my roots… I have a feeling that this trip will be magic. I have not seen my relatives in 4 years now so I really miss them! And in November it’s time to visit my other half: Sweden. The good thing about being a mixed kid is that you have 2 countries to visit hehe. One in the tropics and one in the north, so I can’t really complain. But I have to say that I feel much happier when the weather is warm… well, who doesn’t? I have to go to bed early today because I have a photoshoot with Double Agent tomorrow! Love, N

_____________________________________________________________________________

Packa, packa och packa! Kan inte riktigt förstå att vi sitter på ett flygplan påväg till älskade Sri-Lanka om 4 dagar, 50% av mina rötter är därifrån. Jag har en känsla av att den här resan kommer att bli magisk. Det var över 4 år sedan jag såg mina släktingar där så jag har verkligen saknat de! Och i November är det dags för den andra halvan – Sverige! Lyxen att vara från två olika länder, en i tropiska Asien och en i norra Europa – jag klagar inte! Måste dock säga att jag trivs bättre i värmen… fast vem gör inte? Måste lägga mig tidigt idag då jag har en plåtning med Double Agent imorgon! Love, N 

8 Responses to “PREPARING FOR SRI-LANKA!”

 1. Nathalie on

  Yes, its has its advantage having roots from different countries. I am sure you will be having a great time visiting your family in the tropical Sri-lanka. Love your pics, they are really good looking, just like you.

  Ha en god dag videre 🙂

  Reply
  • EmitazAdmin on

   Thank you so much Nathalie! I will definitely have fun and I will let you know how it goes through my blog as always 🙂 so stay tunned! Love, N.

   Reply
 2. Rositabonita on

  Hola nena,eres increíble y me encanta lo natural,atenta y accesible que eres!me encanta tu blog y tu instagram,lo haces muy bien !!
  Cuanto mides ? Sigues algún tipo de alimentación en concreto?
  Gracias,un besado para Óscar y osa ti !! Love

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)