unnamed
MENU
unnamed
12:52 | July 30, 2015

BETTER DAYS ARE COMMING

Uncategorized
OMP_0952 Untitled Export-004 OMP_0970 OMP_0961

 

We woke up really early today to go to the Apple store for the fourth time..and FINALLY I got help! So I have a new phone now. While we were wating for my iphone we had some breakfast around the corner. I was a bit stressed because I didn’t want to spend money on a new iphone just before Sri-Lanka..Anyway I’m feeling much better today, actually I’m so freaking happy because my brother and his family is comming to Barcelona..I have missed them like crazy! My brothers kids are 1,5 year old and 3 years old and they are so adorable!! I don’t know how the updates will be these days because I have not seen them in 7 months and I just want to hang out with them these 3 days. But I have some outfit posts comming up at least! Love, N

_____________________________________________________________________________

Vi vaknade väldigt tidigt idag för att gå till Apple butiken för fjärde gången den här veckan..och äntligen fick jag hjälp! Så nu har jag en ny mobil som funkar. Vi behövde vänta 30 minuter på att få den så vi åt frukost runt hörnet, älskar crepes! Jag var lite stressad över min iphone då jag inte ville spendera pengar på en ny mobil precis innan resan. Hur som haver jag mår mycket bättre idag. Jag är sååå glad, min bror och hans familj kommer till Barcelona ikväll – som jag har saknat de! Min brors barn är 1,5 år och  3 år, de är så otroligt söta!! Jag vet inte hur jag kommer att uppdatera dessa dagar då jag gärna vill spendera de här 3 dagarna med de. Men en outfit kommer upp senare! Love, N 

5 Responses to “BETTER DAYS ARE COMMING”

 1. shine from indonesia on

  can’t wait to seeing ur update about ur two adorable kids, i love kids and outfit hangout whit them also, it’s make me so happy and become back to the kids also hahaha
  i love u Em .. waiting for ur next update ^_^

  Reply
 2. http://www.nouw.com/moaw on

  Så vacker du är! Kommer bli spännande att få se bilder ifrån Sri Lanka, jag hoppas att ni får det så himla bra där borta och att du får koppla av och ta semester … 🙂 Kram!

  Reply
 3. NINI on

  Hello Emelie. I follow your blog and you are so beautiful. That shorts on you is amazing, I love the colour. Good luck with all your new adventures! Wish you a lots of fun with your brother’s kids. Kisses from Bosnia 🙂

  Reply
 4. NINI on

  Hey Emelie. Gorgeous photos! Super stylish and lovely look! Good luck with all your new adventures. Have a lots of fun with your brother’s kids. Kisses from Bosnia :)))

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)