unnamed
MENU
unnamed
10:58 | July 26, 2015

THE DRESS

Outfits By: EMITAZ
OMP_0713 OMP_0683 Untitled ExportOMP_0701OMP_0677Untitled Export-001OMP_0699

 

Hello babes! I’m going the clean a bit and then I’m off to the gym, answering your comments is also on the list. So here is my favorite dress for the moment! As you know I barley wear dresses even though I have started to like it more and more. This one was just in my taste and I like the color of it. I got so many questions about it after posting it on Instagram so I decided to do a outift post with it as well, find it here. Have a nice day! Love, N

_____________________________________________________________________________

Hej finisar! Jag ska städa lite här hemma och sedan väntar gymmet på mig! Jag ska svara era kommentarer senare också. Detta är just nu min favorit klänning (hitta den här), jag använder sällan klänningar men denna föll mig i smaken och jag har faktiskt börjat gilla klänningar mer och mer. Jag fick så otroligt många frågor om klänningen efter att jag postat en bild på Instagram, så jag bestämde mig för att göra en outfit post om den. Ha en fin dag. Love, N 

 

10 Responses to “THE DRESS”

 1. Marianne on

  I always read your blog from my phone but this time from my laptop. This music is so beautiful and feels like the photos come to alive! Love that dress and you are so beautiful. 🙂 xx

  Picture Me

  Reply
 2. Anna on

  Hej, jag måste säga att du har den mest perfektaste bloggen någonsin! Jag finner så mycket inspiration av dig! Men jag undrar, hur varmt är det i Barcelona på vintern? Är det såpass varmt att man kan fara på solsemester dit och bada och sola? Kram! 🙂

  Reply
 3. Anna on

  Hej, Först måste jag säga att du verkligen har den mest perfektaste bloggen, finner så mycket inspiration av dig! Men jag undrar, hur varmt är det i Barcelona på vintern? i december-januari, är det såpass varmt att man kan fara dit på solsemester och bada och sola? Kram!:)

  Reply
  • EmitazAdmin on

   Hej fina du!
   Tusen tack verkligen, va glad jag blir!
   Hmm..I November förra året hade vi 23 grader..Sedan droppade det till ca 10 i December. Januari var enligt mig kallast!
   Februari, Mars är mysigt här! Dock behöver man aldrig vinterjacka här, skinnjacka med en kofta under funkar fint under hela
   “vintern”..Sola och bada är bäst i Maj-September! I September är vattnet jääätte varmt och skönt. Kram! 🙂

   Reply
 4. Cori Scherer on

  LOVE that dress! Fingers crossed that they ship to the US — Olive is my favorite color, and I love the fit of this!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)