unnamed
MENU
unnamed
9:13 | May 30, 2015

SATURDAY MORNING

Uncategorized
OMP_0767 - copiaOMP_9765

Good morning babes! I woke up 9 thanks to Insane, Insane is the dog over us..Anyway I’m going to the gym now and later we are going to the beach! I’m really sad because all our flowers has died, we don’t have alot of sunlight in this apartment so I guess that’s the reason. But still, 5 flowers has died in less than 2 months..Does anyone know a flower except orchid  that can survive without sunlight? Haha..can’t belive I’m writing this on my blog but  I hope that someone can help me! You guys seems to know so much so why not ask you! Big LOVE

 _____________________________________________________________________________

Godmorgon! Jag vaknade kl 9 idag tack vare Insan,e hunden som bor över oss. Hur som haver, jag ska till gymmet nu och efter det ska vi till stranden! Alla våra blommor har dött och jag är så ledsen över det haha! Vi har inte mycket solljus i våran lägenhet och det är förmodligen anlednigen. Är det någon som vet en blomma som kan överleva utan solljus förutom orkidé? Kan inte fatta att jag skriver det här på bloggen haha, men jag hoppas verkligen att någon kan hjälpa mig, jag älskar blommor! LOVE

 

6 Responses to “SATURDAY MORNING”

Leave a Reply

  • (will not be published)